Agenda

IVARS D'URGELL 27 de març de 2018

Canvis normatius en la gestió i aplicació de les dejeccions ramaderes

Jornada que pretén ajudar a agricultors i ramaders a actualitzar coneixements agronòmics, legals i de gestió de la fertilització i les dejeccions ramaderes.

VIC 23 de març de 2018

Canvis normatius i eficiència en l'aplicació de dejeccions ramaderes

En la jornada es parlarà dels principals canvis de la nova normativa i dels aspectes sobre els que cal incidir per dur a terme una bona gestió i de com guanyar eficiència en l’aplicació.

VIC 23 de marçVIC 23 de març [218 Kb]

SARAGOSSA 22 de març de 2018

Gestión sostenible de purines. Nueva normativa UE

VALÈNCIA 21 de març de 2018

La Problemàtica de la gestión de purines y legalización de granjas: posibles soluciones

A la jornada es tractaran, a banda dels aspectes en que cal incidir per dur a terme una bona gestió, la problemàtica de les llicències ambientals i les autoritzacions ambientals integrades. En aquest sentit es donarà a conèixer com aborden el problema altres comunitats autònomes.

ÒDENA 13 de març de 2018

Novetats previstes en la normativa de fertilització i gestió de dejeccions

Es parlarà, entre altres temes, de la importància de conèixer la quantitat de nutrients del purí i de com guanyar eficiència en la seva aplicació. També hi haurà la possibilitat de conèixer de prop dos equips d’aplicació que incorporen mànegues i conductímetre.

22 de febrer a Lleida

Estratègies de maneig del nitrogen en agricultura ecològica

Ilersap - Labin

 

Més informació al següent enllaç:  https://mailchi.mp/75155a47b12b/ilersap-jornada-tcnica-agrcola?e=e7860d8c3e

 

 

31 de gener de 2018 CLOENDA LIFE a VIC

El projecte està arribant a la seva fi, per la qual cosa s’organitza aquesta jornada cloenda en què s’explicaran els resultats obtinguts durant aquests 4 anys transcorreguts. 

19/12/2017 ALFARRÀS

Novetats en agricultura de precisió

Es presentaran diferents sistemes pel control dels implements, la fertilització o el reg i es veuran de forma pràctica amb una demostració al camp.

01/12/2017 LLEIDA / ETSEA

Emisions atmosfèriques en sistemes agro-ramaders

Jornada que en una primera part presentarà el marc legal i els mètodes de càlcul per estimar les emissions, i en una segona part, els exemples concrets de mesura d'emissions en cultius extensius i en la gestió de les dejeccions ramaderes.

22 novembre GIRONA

Millora de la gestió del nitrogen a l'agroramaderia catalana

El projecte està arribant a la seva fi, per la qual cosa s’organitza aquesta jornada en què s’explicaran els resultats obtinguts durant aquest 4 anys transcorreguts. És una jornada adreçada especialment a agricultors, ramaders i tècnics per tal que siguin coneixedors de les millors tècniques existents i les puguin aplicar al seu dia a dia.